Stichting Molen De Vink help mee tot aan het front in Oekraïne

Wij vragen uw hulp voor een bus te doneren aan de inwoners van Oekraïne.

De oorlog in Oekraïne is nu inmiddels al een jaar aan de gang. Al vanaf het uitbreken van de oorlog in Oekraïne is Stichting Molen de Vink nou betrokken met het inzamelen van goederen en kleding. Na maanden een kleding depot in Andelst te hebben gehad zijn we nu gestart met het wegbrengen van kleding en goederen tot aan het front.

De bewoners in deze gebieden hebben de kleding en goederen nu harder nodig dan de mensen die gevlucht zijn. Dit gaat onder leiding van Toon Veens en de stichting Onoverwonnen harten van Oekraïne. Bekijk hier hun facebook pagina.

Toon Veens is al meerdere keren in Oekraïne geweest om goederen en kleding te brengen. Wat hij daar gezien heeft is onbeschrijflijk en heeft hem dan ook doen besluiten om dit maandelijks te gaan ondernemen.

WIJ VRAGEN UW HULP

Om maandelijks de ingezamelde goederen naar het front Oekraïne te brengen willen we met Stichting Molen de Vink een busje aanschaffen ter waarde van € 15.000,00 inclusief een paar maanden brandstof. Deze schenken we aan stichting Onoverwonnen harten van Oekraïne

Wij vragen dan ook inwoners en bedrijven/ondernemers van Herveld-Andelst en omliggende dorpen om een financiële bijdrage te leveren aan Stichting Molen de Vink om dit te kunnen realiseren.

DONATIE
Via onderstaande DONATIE mogelijkheid kunt u zelf kiezen welk bedrag u wilt doneren aan Stichting Molen de Vink voor de aankoop van een bus voor de stichting Onoverwonnen harten van Oekraïne.

HELP OEKRAÏNE nu ze het hard nodig hebben.

Donatie formulier

Bedrag